Smoothies

Frusen yoghurtsmoothie recept .

En frusen portionsförpackning yoghurt mixat med färska bär och vätska som juice, mjölk eller sojamjölk blir flera olika varianter smoothies. Bara fantasin sätter gränser. Spola förpackningen i hett vatten så får du ut yoghurten lättare.

Grundrecept.
2 höga glas
1 pkt yoghurt, frusen (portionspaket)
2 dl färska bär eller frukt
2 dl juice som ananas, äpple eller apelsin
Mixa. Reglera tjockleken med juice.



Kommentarer
Postat av: LINDA

Smoothis är såå gott och nyttigt! Drack det alltid till frukost för ett tag sedan, men plötsligt blev jag lat och glömde bort smoothies. Tack för att du påminner mig och ger ett nytt recept!

2009-02-27 @ 12:47:55
URL: http://lindafunde.blogg.se/
Postat av: Rasmus

Sher helt smaskens ut!! I like ^^.. Samt jag har gjort bort mej så totalt idag!... Fan asså..

Va på fest, den spårade ut som fan och massa slagsmål började, folk hälde sprit på varandra och då så gick jag (way to much liksom) Sen så e ja så jävla dum att jag ringer Toby för att jag tänkte se om han kunde vara till hjälp när jag går ensam i mörkret och väntar på bussen ute i ingenstans där det inte finns lampor eller nått så vem fan som hälst kan komma och hoppa på en.. Och jo självfallet väcker jag honom eller nått för ja han va itne pratsugen (vilket är förståligt nu när jag läst hans blogg om gårdagen).. I am such an ass... Varför ringde jag honom bara för att jag va rädd??.. Varför just han av alla människor... I am so bortgjord and such an ass..

2009-02-27 @ 23:25:50
URL: http://sheargenius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0