Blogg torka

Det kan man verkligen säga, händer imte så mycket just nu på denna blogg, detta beror på att internet hemma slutat fungera. Kommer väl kanske nått inlägg då och då tills dess att vi flyttat:)

Just nu är vi hos morsan och ska fira mors dag, har sovit här i natt, var på kalas och grill kväll i går hos Peter det var rikigt trevligt. Felicia och Viktor lekte så fruktansvärt bra ihop, det är så kul! Vi spolade upp bassängen och alla tre badade ute, det var ju så himla varmt ute i går, verkligen sommar väder till 100%. Hoppas det blir lika härligt i dag. Vi har varit i luleå sen i Tisdags då vi åkte båt ut till stugan, kom i land i går, ursch vilket väder vi har haft mulet, regn och blås:(

I kväll måste vi hem och börja packa, iaf rota igenom låder & skåp, kasta skrot.






Nu ska vi gå och sova

Blev en sen kväll, vi har sovit middag till 5 så nu måste vi gå och försöka sova, ska upp tidigt i morgon bitti och fara till stugan. God natt!

Lite bus;)




Vink Vink!!

Min mobil

Tidigare i dag när vi promenerade till dagis så hör jag att min mobil ringer under vagnen och jag provar svara och helt plötsligt gick det att svara! Den pajjade ju för ca 1 vecka sen, det gick ju inte att svara i den när det ringde och den har lixom legat ute under vagnen i en vecka, coolt;) och fortfarande halvt batteri, det är ju helt otroligt eller hur?:)


Fan!

Jag är för kräsen! för höga krav så det här med lägenhet kommer ta tid lovar jag. Det går inte att flytta från hus till lägenhet spec inte på sommaren verkar det som. Mina krav ska vara helst egen uteplats, söderläge och fräsch, samt fin gård med lekpark. Jag vägrar "bara ta något" för då är ju kötiden slut sen och då får man verkligen inget.





Freja har just somnat, så nu tänkte jag gå och fräscha till mig för när hon vaknar tänkte vi fara på öppna förskolan och leka! 

puss

Födelsedagsbarnet

I dag fyller min älskade lillasyster 16år!!:) ett stort grattis till hon!!
Så i dag ska vi fara till luleå på kalas, sen i kväll ska vi fara och kika på några lägenheter mjölkudden/Bergviken,spännande!



Vilken dag

I dag kan man verkligen säga att det har varit sommar.
Vi har varit ute hela dagen och gnott på gården, från 10 till 4.
Felicia och Freja har tagit årets första dopp ute, alltså i balja inte i havet haha, nån måtta får det ju vara:)
Som vanligt när jag skulle fota så var batterierna borta, så fick inget foto.


Jag kan inte äta, det är nå fel på min mage! Men konstigt nog är jag inte speciellt hungrig heller. Drack en kopp morgon välling till frukost och en halv gorbys till lunch middagen fick jag hoppa över. Hoppas det blir bättre till i morgon, man blir ju så slut och trött när man inte kan äta som vanligt.



Festis

Var i nyborg i går på fest, trevligt var det:) men formen var inte allt för bra när jag vaknades av två vilda ungar på morgonen.

har fått magsjuka av nå släng och käns som att jag håller på att få feber med:((det är inte bakis för jimmy har med) haha..Hoppas inte barnen får det!

någon som vet om korten som togs i går läggs upp någon stans på någon blogg eller pixbox kanske?


Främmande

I dag kommer Vincent och Dessan mest troligt och leker med oss :) Hoppas nu solen kan kika fram helt och hållet så vi kan vara ute och bli bruna;)



Felicia & Vincent sitter och proppar i sig karameller (Felicias 2års kalas)

Lägenhet

Har mailat på en lägenhet nu på blocket, nyrenoverad 2007 en riktig pärla ska det vara med söderläge sola sola sola;) och 7 min promenad till stan:)  kan det bli bättre? VILL HA!!



Nu är huset sålt!

Jaaaaaa!!:) nu är papprerna påskrivna! . Och vi får flytta den 1:a Juli;)
Någon som vet av någon som hyr ut lägenheter privat i luleå?


Min mobil är trasig. Faan!

Typiskt när man är arbetslös och fattig då ska mobilen lägga av, felet är att när någon ringer så hörs det inte att jag säger nått. Jäkla skrot telefon säger jag bara!

Jag har inget emot att ta en;)


Dagens bravader!

Få sen nu vad har vi gjort i dag?
På morgonen gick vi ut en stund och gunga och tog en liten promenad sen tog vi bilen till strokka för jimmy ville se om det börjar vara dax för fiske, men de var dåligt med det iisen var fortfarande ca 25cm tjock, helt otroligt !
sen åkte vi hem åt lite lunch och sedan bar det av till badhuset, vi har börjat träna Felicia lite smått med simningen hon är helt tokig på badet hon kutar rakt ut i vattnet och sjunker som en sten, sen när man tar upp henne då bara as garvar hon! vadå orädd? toook! Freja hon är världens obyddaste hon rör inte en min alltså:)



Både barnen och jag var heelt slut klockan 6 så vi somnade som stockar, jag hade faktist planerat att få sova till i morgon bitti men då blir jag väckt av Freja för ca en timme sen att hon skriker som en galning, inget hjälpte! hon höll på i kanske en halvtimme, gissar att det har med tänderna att göra men jag vet inte säkert? Stackars lilla tjej.



Jag hatar att kratta

Jag gör verklingen det, stå timme ut och timme in det går sakta man vill vara noga, man får blåsor i händerna. Jag är nog ingen hus människa eller kanske är det för att barnen är så små och inte vill lyssna bara drar från gården så man känner sig stressad att hinna? Kanske hade tyckt om det annars vet inte!

Alltså det känns helt hemskt måste bara berätta, min telefon har inte ringt en enda gång i dag. Tror aldrig det har hänt, snacka om att man känner sig lite övergiven haha! har alla dött eller är det nå fel på min telefon?:)




Nu är Freja 1år



Lilla Älsklingen är nu 1år, tiden rullar förbi oss med stormfart!
det var mycke folk här i går och vi hade jätte trevligt, alltid lika kul med kalas:)


Ett stort TACK för all uppvaktning och alla fina presenter.

Tinno Pinno

Hon sitter på bussen just nu mot Kalix, hon är så söt kommer alltid och uppvaktar barnen när dom fyller år! ♥
Bussen är framme 9 och efter det ska vi dra en solning och sen hem och fortsätta med bakeriet.

Mina bröd som jag bakade i dag blev det bara kaaooos kvar av, haha Freja kröp över plåtarna på bordet och gegga ihop allt och såklart när jag väl fick till allt så glömde jag plåten för länge i ugnen så dom brändes!! Virrigare människa får man söka efter:)

Nu ska jag läsa bloggar.




 


en dum fråga kanske?:)

Jag tänkte göra en cheescake i kväll och det står att den ska vara i frysen i typ 7 timmar, spelar det någon roll om man har den där det dubbla eller längre?




Ge mig pengar helst mycke pengar

Jag vill vara rik riktigt rik! Om jag ska skulle vinna några mille 7 kanske, skulle jag, köpa en lägenhet centralt i luleå, köpa en stuga och slå upp, en fet sportbåt, ny bil Mercedes eller Bmw, lägga in en miljon var på mina barns sparkonton, köpa en ny skoter och pulka, ny garderob till hela familjen och såklart en mille till morsan och syster.
 

Vad skulle du göra?


Fiska

Hur tråkigt är inte det? Jimmy sa att han ville vi skulle åka till luleå i dag så han får fara och fiska, jag förstår mig inte riktigt på det där tyvär:)

Jag ska då ta med mig barnen och åka till Yanis och hälsa på, hur länge sen som helst jag träffa henne och barnen, ska bli sååå kul:)

Visning i dag igen så ska slita mig ut genom dörren nu och snygga till på gården, snön har ju tinat bort så då har lite andra goheter tina fram;)

på återseende!




Engelsk gammel gädda haha!


Fynda på Skopunken

Hitta hur söta skor som hellst till Freja och Felicia , dom ska ha likadana såklart;)
endast 149kr styck.

http://www.skopunkten.com/Barnskor/Modeller/Baby-19-23?art=242860

En bild från i vintras, tjejerna busar:)








Grattis till mig!

Då vart man helt plötsligt 22 år, Har börjar få lite ålderdoms nojja ! haha.
Tänk snart är man 30 oh my god!:)

Felicia och Jimmy är på affären och köper ingredienser till en tårta som dom ska baka åt mig det ska bli mumma!;)


Och ett stort tack för alla gratulationer <3




Jag har varit en latmask!

Nu är det nog någon dag sen jag skrev, har inte alls varit sugen på att sitta vid datorn.

Det här med vädret stör mig något så förbaskatt, dom säger att det ska vara molnigt men likförbannat blir det sol? Dom har lovat dåligt nu till veckan så vi får se.

Väldigt irriterande?



Detta är ingen bild på dagens väder!

Hjälp!

Shit säger jag bara....Vilken besked!

Tänker inte berätta här på bloggen mer än så, kände bara att jag var tvungen att få ut nått.


Brittan

Fasikens vad jag skulle vilja fara och se Britney i Stockholm till Sommarn!

Du får följa om du bjuder


RSS 2.0