herper


Vaknade av världens smärta på läppen och det visade sig att herpes på läppen har blåst upp av bara den. Det är så obehagligt.


Debatten Svt 1

Debatten med Linda Rosing & Kissie det bara måste jag se i kväll 22.00
(om plastikoperationer)

Tror ni det kommer något vettigt?;)



Vi har blivit grannar nu:)

I går kom flyttlasset,Mera nära och kära som "grannar" Ida&Danne har flyttat gården brevid:) Nu har vi riktigt nära till varandra, det är så behändigt att bo nära och bara kunna kuta emellan i stället för att man ska tänka på att ha en bil eller åka buss!

Ska till Toby strax och äta lunch han ska bjuda på kyckling, det ska bli gött;) Atlas ska få följa med och leka med chihuahua:)

I kväll är jag ledig som vanligt typ! Men man ska inte klaga nog äre rätt skönt, men det är inte så skönt när den 25:e kommer däremot. Hoppas jag får jobba mycke i November.

I kväll ska jag nog smyga upp till Ida och kika om hon behöver någon hjälp med nå pyssel i fyttröran!;)



Ensam Gay söker!:)


Mobil surr!!

Deep talk med gay i mobilen;)



Zzzzz...

Nu har jag fått varva ner en stund efter jobbet så nu är det sängen nästa station!
Blir en tidig morgon. ska nämligen vara i kalix klockan 10 och före det sörva/serva ungar och hund med mat
kläder pussar och dagis, fast inge dagis för hunden dock;)





Bibblan

Äntligen fått tummen ur Rö**n och lämnat igen dom försenade böcker, jag är hopplös ska aldrig mer låna antingen så går dom sönder eller så är dom borta, det här var sista gången!


Felicia och Atlas väntade utanför.


Mormor 73år

i dag fyller våran Gammormor år, eftersom vi har influensa så är vi tvugna att stanna hemma:/ den enda som kunde åka var Felicia som har klarat sig, så mormor var och hämtade henne, så vi andra får fira henne senare i veckan. Nu ska jag och Freja ta täcke och gå till soffan och mysa:)



Freja


Puppy Party

Nu har vi anmält oss till Puppy party på hundhuset på Bergnäset, när det blir av vet jag inte, men innan valpkurs. På partyt får han leka och socialisera sig med andra hundar och vi får information om valpens utveckling och behov, kul:)



ligger och myser framför Tv:n.


2 Kilo Såhär långt:)

Toppen! har varvat mat med nutrilett/alevo,men inge mjölk,potatis,pasta och ris eller bröd och ätit 5 gånger om dan små potioner och promenader...sedär !;)

Jimmy är ute och säljer bilen nu, äntligen blir man av med liket haha...

Baybay!





Snart dax för Halloween firande

Vad ska man göra då? Jag vill hitta på nått! jag blir stressad haha...

vad ska ni hitta på?



Härliga Söndag

Kalas tajm i dag, Dessan fyllde 21år så jag Felicia och Freja har varit där och busat i dag, hur dom går ann barnen begriper inte vart dom får all egergi ifrån, tänk ändå om man själv kunde ha sånn energi i kroppen hur mycke skulle man inte då får gjort eller?:)

en härlig kvälls prommis har vi också hunnit med i dag vi gick en timme och det första Atlas gjorde när vi kom in var att slänga sig i säng han vart helt färdig stackarn.



Jag är så arg på mig själv

Jag är världens klantigaste människa hár tappat min mobil i avloppet på jobbet så den går ju inte igång, så nu är man utan telefon...



Starta egent

det är så sjukt dåligt, prata med min handläggare på arbets i går om starta egetbidrag och utbildning, men ikket, man måste ha fyllt 25! jag begriper inte varför?

Har stora funderingar på att ta taxit kortet och det kunde dom inte heller bidra med, jag begriper inte vad man ska med arbetsförmedlingen till när man inte får någon hjälp?
Man måste ha haft körkort i två år, men det är ju inte så länge tills dess 14 februari går det ut. ska kika  runt lite själv vad det kan kosta och se om man kan skrammla ihop :)





Vinterlöv


Tävling





missa inte tävlingen  http://shoppingandfashion.se/


Nutrilett

Ska köra nutrilett nu i 14 dagar och varva med någon frukt mellan varven och se om de händer något.
Men enligt Viktoria så gick hon ner 10 kilo på ett vecka så lite borde man väll tappa!;)



Uppdatera

Det kanske är på tiden att uppdatera bloggen, i dag är man trött har jobbat hela helgen har börjat på ett nytt ställe i veckan så vi får se hur mycke man får jobba. har varit och köpt glass så nu ska jag slå på en bra film om jag hittar någon;) puss&heejj...


Mammas och pappas snygga tjejjor!





Hos mormor och röjjer!;)


ligger och myser i soffan och tittar på fisken:)


Felicia:)


och lilla vovven måste ju få vara med.


RSS 2.0