Hägnan

Vi for dit i stället i dag jag Tina och Felicia och tittade på alla djuren och fikade vi hade jätte mysigt:)

Bad i dag kändes lite väl "kallt" och vara inne på Leos kan man om det är rikigt dåligt väder regn eller liknande.


har varit hos Hasse också ett par timmar i kväll och hjälpt han att städa ur lägenhetet på Hertsön oj vad det var och göra! men det är som kul att hjälpa andra, man vet hur det upskattas vad det gäller urstädning haha det är inte spec kul.

Jag och Tina har just varit ner på Coop och köpt oss lite kvälls mat och karra, i morgon bitti ska vi åka på storsand och bada så hoppas det blir go väder dom har ju lovat 28 grader och sol så hoppas det håller i sig:)





Badning

Det blir mycket badning när det är så varmt ute vi var på Arons i går också och plaskade Felicia är som en fisk i vattnet man får inte upp henne ur badet när hon väl har hoppat i:)

Får se vad det blir för väder i dag egentligen engligt SMHI ska det blir 20 grader i dag och molnfritt men just nu är det molningt. Spricker det upp ska vi fara iväg på storsand och bada med Ida&Ville, annars kanske det blir leos lekland vi får se!

Nu blir det lite städning och dusch iaf.


 


johhoo



Jag ska på Boden Alive i kväll :) Vart en inpuls grej, prata med Ida nyss hon ska dit med ett gäng så varför inte?;)
det blir oftast roligare när man inte planerar.


Ida&jag i vintras tror jag det var;P

bejbi

Stugan i dag = Tyst

Bad bad.

underbart vi hade det i dag på arons förutom att det blåste lite men det var inte alls farlig Felicia bada då på som ett tok, till och med jag tog mig ett dopp innan vi skulle fara. Monica och barnen kom åxå dit och en vän till henne så vi vart några stycken. Kameran glömde jag som vanligt suck!

Jimmy sitter och surrar nu om stugan så vi kanske far dit i morgon, hade kanske inte varit helt fel när det ska bli såhär bra i veckan plus att dom håller på att bygga därute så det skulle behövas göra bort, hoppas det härliga vädret  håller i sig till efter helgen iaf.




Snälla skicka dit mig nuu!!:)

Aronsbadet

Vi har kanon nära till Arons, det blir strålande sol och tjugo grader så det är bara passa på, göra fika och sitta och mysa! Blir jag Lillasyster Tina och barnen.

Kläm macka å så gott det ska jag göra!

Pusshej



Synd bara att det inte är så stort blir ofta så trångt.

Så härligt!

Det ska bara bli varmare och varmare från och med i dag, kanon i veckan alltså, äntligen!
Ångrade mig i morse gick aldrig och vila i stället tvätta jag bort allt så himla skönt slipper man göra det i början av veckan.
Blir en tidig lunch håller på att göra makaroner och köttbullar, Nu kokar det.




Dö trött!

Man ångrar sig alltid på morgonen när man ska stiga upp att varför gick jag och la mig så sent i går? Men på kvällen då tänker man att äh nog går det bra att stiga upp. Att man aldrig lär sig? Somna väl kring halv 2 i går och upp med Freja nu kvart över 7. Ska väcka Jimmy om en timme och slita upp honom, sen gå och lägga mig ett tag:)



Hahah snyggt!;)


Germanmys i helgen

I dag far vi till stugan hela bunten och blir där över midsommar :) hoppas hoppas hoppas det blir soligt och varmt kanske man till och med tar sig ett dopp haha vilken skämt värsta badkrukan som jag är!



Vore härligt om man kunde sitta ute såhär och äta middag.




Pinsamt värre

haha virrig/stressad som jag är kutar jag upp till Gay sliter upp dörren, inser oj fel dörr TUR!! det hade kunnat blir riktigt pinsam om jag springer in där och skrämmer livet ur nån stackare som står framlutad med rygger emot och knyter skorna haha!



Såhär kanske det hade kunnat se ut?

Nya Jason

Ursch vad vidrig film vi såg i går kväll, jag gillar ju inte skräck egentligen men kunde inte hålla mig från att titta när Jimmy och Morsan satt och glodde, trodde morsan skulle slå frivolter i soffan:)






Är hos Gay nu vi håller på att bara citronkaka Mmmm så gott:)
En mix som man blandar med vatten, skit enkelt, så bakar och bakar;P kanske man inte kan säga då;)

Nåja nu ska vi dra ner på konsum och köpa nå gott och dricka till, ajööö!


Lulebo.

Varför är dom så tråkiga? Två tapetböcker att välja i, hitta ändå tapeter som jag gilla som tur var. Kan inte bli värre än vad det är nu haha.

Hallen blir det vita med medaljoner på. vardagsrummet "vit glansiga" Barnens rum rosa/lila med mönster, kan inte riktigt förklara vad det är, köket vita med blommor/blad på, vårat sovrum ljus gröna med blommor/blad. Sen har vi ett stort föråd som är är lika stort som ett litet sovrum som vi ska spackla och måla om, vilken färg det blir vet jag inte ännu eller vems sovrum, det får vi se,kanske man gör till lekrum eller barnens sovrum.

Tre romantiska sovrum. Romantiska? Jag tycker bara dom ser stela och tråkiga ut!
Noll färg.





Eller?


Mot kalix

Alldelens strax bär det av mot kalix och städa ur huset, blää vad tråkigt:/ Vi sitter just nu och väntar på barnvakten så vi kan fara sen.

Lägenheten har vi fått så vi flyttar in den 1/8. Dom Tapetserar hela lägenhet och byten golv, behöver bara peka på hur det ska se ut;) När vi har flyttat in så är allting klart !

Önska oss lycka till i dag hörs!




Vilken kväll !

Skit kul haha! Tänker inte gå in på vad vi gjorde och vad som hände lite väl pinsamt kanske :)

Vi tog mycke kort, så ska försöka få upp kort på bloggen inom kort, har inte tillgång till kameran just nu.




Tobbe vart fasikens tog du vägen??Hör av dig:)

Helt off!

Flytta bära packa osv, jag har glömt bort hur j*ävla jobbigt det var, Känner mig helt slut nu. Kom till Mamma för ett tag sen, vi börja 9 i morse och just nu kom Jimmy och Ante med Sista lasset, nu är det bara 2 lampor kvar som vi tar i samband med städningen, Tackar Ante till tusen för all hjälp! Hur hade vi annars fixat detta bara jag och jimmy njaaaaaaaaa:) jaa vågar inte bära garderober nopp vägrar är så rädd jag ska tappa och att det skulle pajja. Lilla syster har också varit så snäll och ställt upp som barnvakt:)




Flyttfärdiga

I morgon bär det av mot Luleå ÄNTLIGENSommaren är räddad;)
Så i helgen blir det flytt och till veckan städar vi ur huset.
Ingen lägenhet har vi fått ännu, så vi ska bo hos Mamma tills vi har fått någon förhoppningsvis får jag svar i morgon.
är du städsugen så är det bara komma;) start Måndag!! haha... Hörs....




Vi tar nog med huset också:)


Sjuka :S

Vi har blivit sjuka hela bunten:(

Helgen

3 ord inge mer - Världens bästa helg!


Partaj!

I kväll blir det vin:)

Så det så;)

hejhej..................

Sommarklänning

Enkel sommar klänning från HM.


Mammi

Jag och family sitter på Örnäset nu hos morsan, har just varit över till Ante och lånat en film - vi hade iallafall tur med vädret igen. Har inte sett 1:an men det gör nog ingenting,
bitar av filmen är inspelad i Luleå så det blir kul att se;)
I morgon ska mormor vara barnvakt åt flickorna, så jag och Jimmy ska hitta på nått skoj i morgon det ska bli skönt,fast vi har inte planerat vad riktigt men det löser sig;)
 är ju som ett ganska bra tag sen nu sist jag och Jimmy gjorde någon tilsammans utan barnen.



Bibblo!

Sitter på Bibblo nu och söker lägenhet, jag är så stressad så jag sprängs snart! Vi har inte fått någon lägenhet och det  är typ 2 veckor kvar tills alla grejer ska vara ute!! Är på 5:e plats på en botten plan med egen uteplats på hallonstigen. Hoppas vi får den för det är inflyttning omgående! Får reda på i morgon eller övermorgon om vi har fått den eller inte, jag håller tummarna. Vill helst bo på Lerbäcken men dit kommer vi så såningom hoppas jag;)

RSS 2.0