Måste bara få dela med mig lite av min smarthet.

Sitter och läser på nätet om träning och kost, Såhär funkar jag. Att efter träning så vill jag som högst äta typ en frukt eftersom att jag oftast kommer hem så sent på kvällen, men nu läste jag att en frukt ger väl inga muskler i kroppen snarare tvärt om äter man inte så "händer det inget" Onödig träning typ! och jag som varit på dubbla pass i dag!!! Shit vad man är trög ibland;)

Hej hej nu ska jag gå och äta haha:)

Vi testade WebCameran och Flisan hade sminkat sig och gjort sig fin alldelens själv;)


Lite sugen jag vart!


Suttit här och kika på naglar hela morgon och vart panik sugen! Tror jag måste ringa och boka en tid att göra! Jag har ju fått nå psyk bryt och börjat bita lite smått när jag inte ens fattar själv att jag göra det, i dag blir det nog att åka till luleå och hälsa på morsan mest troligt. I går hände det inte så myke vi var och rände lite hadla lite mat och och for på biblioteket med Flisan och låna lite barn böcker. sen träning på kvällen. Nåja ska bli gott med en kopp starkt kaffe nu;) C ya!




Kvällsdopp;)

F

God morgon!

Alltså jag blir galen snart, jag fattar inte hur man lägger upp en bild måste lära mig den här datorn den är helt annat!
har hållt på i typ 1 timme att få upp en bild men ikket! Ska prova om jag hajjar hur man gör från web camen då:) *oteknisk*
Var och träna step mix i går kväll, när jag hade tränat färdig så kom illaåendet direkt efteråt, inte att rekomendera att käka hamburgare och strips till middag och sen träna efteråt, Ursch! sista gången! Ikväll blir det nog aerobic och sen torso efteråt , jag känner mig mycke piggare och fräsare sen jag börjat tränat, tidigare var jag alltid trött morgon som kväll men nu känner jag mig mycke piggare, Väldigt skönt! Nu ska jag gå och se hur det går för Jimmy med bull baket om han kommit någon vart:)

Inte bakis alls i dag skönt!

Så här ser den ut, så himmla behändig och lätt att ta med, att rekomendera starkt!;)

I går var v i och kolla på lägenheter igen. Asså nä jag har ångrat mig, vem vill bo på. Lerbäcken egentligen? Det känns som lite Kalle bakom faktist! Och lägenheten kan nog bli lite trång ändå, var ju en liten 4:a på 75,5 kvadrat. Köpte mig en mini laptop i går, en vit skit söt:) och en rosa kuvertväska;) Hade jätte kul på cleo vi dansa och drack drinkar. I dag ska jag hem till mina brudar och Jimmy vad jag längtar. Nu frukost sen hem bay bay!

Jaha då var det dags!

Startar upp min blogg i dag. Sitter med Tobbe i luleå hos morsan han ska lära mig hur detta funkar nu:)
Kom hit i dag & lämna tjejerna hemma med Jimmy första gången man far själv och ska vara borta någon natt det kommer nog gå jätte bra:)
Blir utgång i morgon kul kul:) Vet inte rikigt vart vi ska gå men de löser sig. Nu ska jag gå och snoka reda på lite folk:) hejhej!

RSS 2.0